Abstrakte kunstkort

OBS! Kunstkort kan lige nu kun købes hos Galleri Mygdalhus, som ligger lidt nord for Hjørring i Mygdal.

Udsnit af abstrakte kunstkort

Kunstkortet med passepartout måler 12,5x12,5 cm og kan indrammes i en ramme på 12x12 cm eller 13x13 cm. Rammer kan købes hos BGA.dk.

HUSK Ved køb af 3 kunstkort eller flere er prisen KUN 25 kr pr. stk. Rabatten fratrækkes inden betaling. 


Find de smukke kunstkort herunder.

De abstrakte kunstkort er små originale malerier - ikke to er ens.  Kunstkortene er lavet ud fra abstrakte malerier eller monoprints med akrylmaling eller tusch. Kunstkortene er egnede til at sende, men kan bestemt også bruges til at skrive en lille hilsen og lægges ved en dejlig buket eller en gave til en særlig person, som et fødselsdagskort eller hvad med at bruge dem som invitationen til den næste store fest.....


Op til juletid kommer der mere julede kunstkort, som kan bruges som et anderledes julekort til en, du har kær. 

Indrammet abstrakt kunstkort

Kunstkortene er dobbelte og leveres med kuvert. Pris pr. stk 28 kr. Ved køb af 3 styk eller flere er prisen 25 kr. pr. stk.

Bestil ved at sende en mail til info@artbythygesen.dk med nummerene på de ønskede kort samt dit navn, adresse og telefonnr. (som bruges til mobilpay)

Forsendelse koster 29 kr. Ved køb på min. 500 kr, er der GRATIS forsendelse. 

Betaling via MobilPay. MobilPay nr. oplyses til dig på mail eller der sendes en anmodning på beløbet. Når beløbet er modtaget afsendes varerne i løbet af 1-3 dage.  

Kunstkortene er som et lille abstrakt maleri, hvor der kun er ét af hvert. Det er ikke tryk, men malet med akryl på kraftigt papir. Monteret i et dobbelt kort med passepartout, er det meget velegnet til at skrive en kærlig hilsen indeni. 

Kunstkortet er ikke bare som alle andre kort, men helt unikt og specielt. De er, som mine malerier, også abstrakte og udvalgt helt specielt. Til de abstrakte kunstkort er der også brugt maling af høj kvalitet. 


Kunstkortene er lige så specielle som de abstrakte malerier. Også på kunstkortene er der ofte brugt pastelkridt, kul eller tusch til at give det sidste touch.

De sælges til en meget favorabel pris, når man tænker på, at det er et særligt og unikt kunstkort.