Julekort

Udsnit af abstrakte kunstkort

HUSK Ved køb af 3 kunstkort eller flere er prisen KUN 25 kr pr. stk. 


Find de smukke jule herunder.

De abstrakte julekort er små originale malerier - ikke to er ens.  Julekortene er lavet som monoprint, dvs. der findes kun et *print af hver. Det er printet med akrylmaling. 


Julekortene kan selvfølgelig sendes som en julehilsen, men kan bestemt også bruges til at skrive en lille hilsen i og lægges ved en dejlig buket eller en gave til en særlig person. her op til jul. *Print betyder her, at der er påført akrylmaling på en plade, hvorefter papiret er trykket ned i malingen. 

Kunstkortene er dobbelte og leveres med kuvert. Pris pr. stk 28 kr. Ved køb af 3 styk eller flere er prisen 25 kr. pr. stk.

Bestil ved at sende en mail til info@artbythygesen.dk med numrerne på de ønskede kort samt dit navn, adresse og telefonnr. (som bruges til mobilpay)

Forsendelse koster 29 kr. Ved køb for mindst 200 kr er der GRATIS forsendelse.

Betaling via MobilPay.

Kunstkortene er som et lille abstrakt maleri, hvor der kun er ét af hvert. Det er ikke tryk, men malet med akryl på kraftigt papir. Monteret i et dobbelt kort med passepartout, er det meget velegnet til at skrive en kærlig hilsen indeni. 

Kunstkortet er ikke bare som alle andre kort, men helt unikt og specielt. De er, som mine malerier, også abstrakte og udvalgt helt specielt. Til de abstrakte kunstkort er der også brugt maling af høj kvalitet. 


Kunstkortene er lige så specielle som de abstrakte malerier. Også på kunstkortene er der ofte brugt pastelkridt, kul eller tusch til at give det sidste touch.

De sælges til en meget favorabel pris, når man tænker på, at det er et særligt og unikt kunstkort.