0 0

Lidt om kunstneren

Jeg begyndte at male som en hobby for mange år siden og det tog lang tid, inden jeg fandt ud af, hvilken stilart, der tiltalte mig mest. Efter en tur til Grækenland på et malekursus i ekspressive abstrakte maleteknikker i 2014, var jeg ikke længere i tvivl. Siden har jeg malet abstrakte billeder.

En påskeudstilling i 2016, som jeg var ud at se, blev endnu et vendepunkt for mig. Herefter besluttede jeg mig for, at det at male ikke skulle være noget, jeg holdt for mig selv. Jeg begyndte at male så tit jeg kunne i min fritid og i februar 2017 tog jeg så modet til mig og udstillede for første gang. Siden da har jeg udstillet mange steder på messer, gallerier, kunstforeninger og virksomheder.

Inspirationen finder jeg rundt omkring mig – i naturen, farver og ikke mindst fra kunst generelt. Jeg ved aldrig, hvordan et maleri ender med af blive. Det udvikler sig gennem processen og det er det, jeg synes er det spændende ved at male.

Jeg holder af at komme ud og vise mine malerier frem og få en snak med publikum om malerierne. Ikke alle er til abstrakte malerier, men smag og behag er heldigvis forskellig.

Hvis I er en virksomhed eller en kunstforening, der ønsker at udstille mine malerier, så kontakt mig endelig.

Kommende udstillinger

Mygdalhus, Skagen Landevej 658, Hjørring. Hele 2022

Tidens Kunst, Års: 18. – 20. februar 2022

Aalborg i Farver: 5. – 6. marts 2022

Eventyrlig Kunst, Bogense: 8. – 10. april 2022

 

Tidligere udstillinger

Tidens kunst, Års

Kunst i Hasseris, Aalborg

Aalborg i Farver, Aalborg

Efterårskunst, Jerslev

Eventyrlig kunst, Bogense

Alle tiders kunst, Skive

Kunstfestival, Fanø

Kunstforening eller lignende

Hvis I har en kunstforening på jeres virksomhed og kunne I tænke jer, at udstille mine malerier på jeres virksomhed, så kontakt mig, så aftaler vi det praktiske omkring udstillingen.

Du vil også kunne finde mine malerier på udstillinger rundt om i Danmark.